Välkommen till Nätverket Solveig

Nätverket Solveig kommer att avregistreras som förening under 2017 och du kan därför inte längre bli medlem i nätverket.

Den 13 januari 2009 bildades Nätverket Solveig som en ideell förening för företagarkvinnor inom hälsa, friskvård och komplementärmedicin. Med ledorden samverkan, omsorg och ledarskap har vi under fem år arrangerat utbildningar, mässor och mötesplatser för erfarenhetsbyte för kvinnor som vill stärka och utveckla sina företag. Flera företag har startat under åren av kvinnor som funnit stöd i Solveigs verksamhet. Vi ser fram emot många fler år av glädje, inspiration och samarbeten.

Skaparna av Nätverket Solveig från vänster Kicki Leksell, Gun Åhman, Andrea Kalk, Agneta Jansson och Kia Enbarr. Foto: Sara Wennerqvist

Solveig – samverkan, omsorg, ledarskap

Här hittar du information om hälsofrämjande aktiviteter och företag i Gästrikland.

Nätverket Solveig är en ideell förening för företagarkvinnor inom hälsa, friskvård och komplementärmedicin. Även du som funderar på att starta företag inom detta område är varmt välkommen till Solveigs verksamhet. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden.

Fördelar med samverkan i detta nätverk:

- Gemensam hemsida
– Gemensam marknadsföring
– Nätverksträffar och studiebesök
– Seminarier och föreläsningar
– Hälsomässor och MåBra dagar

…och naturligtvis en mängd nya vänner och arbetskamrater att utvecklas och utbildas tillsammans med.

Namnet Solveig är ett kvinnonamn med norskt ursprung och är bildat av ordet sal- ”hus” eller ”sal” och –veig ”den stridande” eller ”kraft”. Namnsdag 4:e juni.